Над цартсвом людським царює Всевишній

Опубліковано в Денне Слово

Бог діє через нас так, як Він діяв через великих Божих мужів. І може ми сьогодні не є такі великі, як, скажімо, Даниїл, чи Ананія, чи Месаїл чи Азарія. Але, Бог діяв тоді через тих юнаків і, якимсь чином, діє через нас з вами. Через когось більше, через когось менше. Але, сподіваюся, що Бог буде з кожним днем все більше і більше використовувати наше життя, наші уста для того, щоби ми проповідували Боже Слово, проповідували Євангелію і доносили людям, які ще не знають Христа,— доносили їм життя. І доносили істину, що над царством людським царює Всевишній!

Над царством людським царює Всевишній — все в Божих руках. Всевишній все тримає в Своїх руках. Він всім керує і управляє. Він керує історією і серце царів — в руках Божих, написано. І наше життя також скеровується Самим Богом, Творцем, начальником Життя, Ісусом Христом так, що слава Богу, що ми з вами зараз є в Його руках! І ми можемо чути, що Він говорить і вникати в Його пророче Слово.

Бо ми маємо слово пророче певніше. І ви добре робите, що на нього вважаєте, як на світильника, що світить у темному місці, аж поки зачне розвиднятися, і світова зірниця засяє у ваших серцях,бо ви знаєте перше про те, що жодне пророцтво в Писанні від власного вияснення не залежить. Бо пророцтва ніколи не було з волі людської, а звіщали його святі Божі мужі, проваджені Духом Святим. (2 Петра 1:19-21)

Пророцтво Книги Даниїла — паралелі до сьогоднення. Що спільного між Україною і Вавилоном та людьми, що жили в ньому тисячі років тому? Чи й справді Вавилон залишився у минулому? Чи ви знайдете його сьогодні на вулицях Києва та інших міст вчорашньої та сучасної України? Божі уроки минулого говорять про наше сьогоднішнє і дають перед нами вибір майбутнього. Ця серія із 13ти записів змінює нашу перспективу і світогляд, пояснюючи минуле теперішнє і відкриваючи нове майбутнє.


Записано з прямого ефіру Радіоканалу Благодаті у 2014р.© РКБ † Дух Господній — до кожної оселі!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter