Допоможете?

Опубліковано в Радіо Канал Благодаті

Ви можете допомогти роботі Радіо Каналу Благодаті, надавши нам посильну підтримку, яка нам потрібна у чотирьох напрямках, зазначених нижче.

Коштами:

Icon 04

Ласкаво просимо

 

Ми будемо вдячні, якщо ви розділите тягар наших щомісячних фінансових потреб і допоможете своєю лептою Мр. 12:42-44.

А також, якщо Господь дозволить вам прийняти участь у розширенні наших фінансових можливостей. Кожна ваша гривня зміцнить Божу справу.

І хай Господь віддасть вам сторицею. 2 Кор. 9:7

Ось карта Приватбанку для практичного виразу вашої підтримки: 5168 7556 0070 7422

Просимо, також, вказувати в коментарях до переказу призначення суми, якщо ви хочете, щоб ми витратили їх на якусь конкретну потребу, наприклад - "на обладнання", або "на рекламу". Інакше ми витратимо їх на власний розсуд.

Телефон для повідомлення про переказ та для контактів: 063 539 2004

— Дяка Богові, нам вдається оплачувати всі рахунки досі завдяки Його благодаті, та тим людям, чиї серця він прихилив до підтримки Радіоканалу Благодаті матеріально. Мовлення ведеться завдяки фінансовим пожертвам Божих людей на забезпечення всієї технічної частини. Штат працює на безоплатній основі і Господь донині забезпечує нас хлібом на наших столах - слава Йому і Його вірності.

Ми переконані, що Господь бажає розширити фінансові можливості радіоканалу і має серед вас Своїх людей, яких призначив, щоб приєднати до цього служіння в його фінансовій складовій. Отож, якщо Господь кладе вам такі думки на серце — будемо раді вітати вас, як співслужителів у справі збудування Церкви України.

Наші щомісячні витрати сьогодні складаються із:

  • — оренди офісного приміщення у розмірі - 4500грн,
  • — використання серверу для мовлення - $280;
  • — матеріально-технічне забезпечення роботи офісу - 2000грн;
  • — Послуги зв’язку та хостинг-послуги сайта радіо-мовлення - 210грн.

Отож, сума виходить у розмірі близько $700.

Господь вірний щомісяця забезпечувати всі ці потреби служіння РКБ через Своїх людей, яких Він вибирає з-поміж вас і прихиляє до підтрикми цього служіння. Запрошуємо і вас взяти посильну участь.

Перспектива збільшення витрат на благовістя

Ми плануємо розширити бюджет статтею видатків на рекламу, для поширення інформації за допомогою використання платної реклами в соціальних мережах, яка вже зарекомендувала себе у минулому році. $5-10 на день дозволило б суттєво розширити аудиторію радіоканалу, та автоматизувати та прискорити процес поширення інформації про Ефірні події РКБ.

Також це дозволить нам приділити максимум уваги наповненню ефіру, якості передач та матеріалів сайту. Ця стаття затрат є для нас пріоритетним напрямком фінансового розвитку служіння і ми плануємо її збільшувати щомісяця, якщо Господь дозволить. Для розуміння - бюджет у $10 на день дає близько 1000 переходів, із яких стають нашими постійними слухачами від 1% до 10%. Долучайтесь до благовістя!

Переобладнання

Окрім цього студії необхідна де-яка технічна модернізація: Потрібен ноутбук з процесором тактовою частотою вище 2ГГц і ОЗУ не менше 4ГБ, типу Dell Inspiron 5737, Lenovo IdeaPad Y500, Кронштейн типу Ergotron LX Desk Mount Laptop Arm

На це нам потрібні додаткові кошти, яких наразі, у нас немає.

Руками:

Icon 02
 

— Якщо ви вмієте і можете, то ми були б вдячні вам, якби ви трохи розвантажили нас у роботі в соцмережах. Ми прагнемо послужити якомога більшій кількості українців, тому постійно публікуємо інформацію від імені РКБ в соціальних мережах з анонсами програм, оголошеннями прямих ефірів, з корисною та важливою інформацією, а також матеріали, що пропагують добрі справи, важливі думки, та ідеї, які є росточками правди, що сьогодні зміцнює свої позиції в Україні серед нашого народу і, безперечно, походить від Бога (Ів. 8:44). Таким чином ми надаємо інформаційну підтримку тим добрим справам, що Господь будує сьогодні в Україні, дозволяємо новим відвідувачам наших ресурсів швидко пізнати "чим ми дихаємо" і чим займаємося, та поширюємо Боже слово, підкреслюючи ним духовний вміст кожної публікації.

Після публікації таких матеріалів їх необхідно поширити мережею, в чому ми і просимо вашої допомоги. Перепубліковуючи собі на стіну, або в якусь велику групу свіжий матеріал зі сторінок РКБ у соцмережі, ви зможете не тільки послужити ним своїм друзям, але й розширити коло людей, які зможуть дізнатися про радіоканал і слухати Боже Слово, об’єднуватися у спільній молитві за Україну. Невіруючі зможуть почути Добру Звістку Спасіння, а брати і сестри з різних конфесій зможуть об’єднуватися в прославлінні і поклонінні в Дусі і в Правді, які, як ми віримо є виразні на РКБ.

Словом:

Icon 03

— Ми прагнемо, щоб Радіо Канал Благодаті служив кожному християнину України і кожному її жителю, з’являючи Спасіння від гріха та Богопізнання, та єднаючи нас довкола Спасителя. Наскільки нам це вдалося ми дізнаємося вповні на небесах. Але, також будемо вдячні за кожне слово, яке ви напишете на сторінці відгуків - це зміцнить наші руки Євр3:13. Ваші ідеї, стосовно РКБ можуть виявитися словом від Господа до нас (адже ми всі — одне Тіло Христове), підказати, застерегти, направити, змінити напрямок і т.д.

Серцем:

Icon 01

— Ми просимо вас вчиняти молитви за Радіо Канал Благодаті перед Господом, якщо ви вмієте це робити і можете почати в вірі ходити до Його Престолу Благодаті і молитися перед Ним за РКБ. Цілі і завдання радіоканалу, перспективне бачення — викладені у розділі "Про нас" і вказують напрямок в якому ми рухаємось, що дасть Вам початкове уявлення про що молитися, порівнявши з поточним станом справ.

Обсяги роботи та перспективи

РКБ - це служіння. Не фірма. Не організація. Не юридична особа. Це — християнське служіння від серця до серця в Дусі Божому тими дарами, якими Він нас наділив для служіння вам. В міру цих дарів і наших можливостей ми служимо для вас. І, нерідко, це займає весь час, який є удень і вночі через нагальність ситуації і невідкладність потреби України сьогодні.

Люди потребують збудування, єднання, заступництва. Серця мають бути зміцнені. Молитви мають бути вчинені. Страх має бути подоланий. Душі мають бути потішені. Сила українців повинна зростати з дня на день. І все це має ставатися вже сьогодні. Бо вчора вже немає, а завтра ще немає. І щоб було завтра нам слід любити одне одного сьогодні.

Тому, ми організовуємо молитви, проповіді свіжого слова, збираємо музичний вміст, перекопуючи мережу, вишуковуючи духовні пісні серед гігабайт мотлоху, Пересіюємо новини, шукаючи сліди Божих відповідей на ваші молитви та репостимо правду, підкреслюючи її духовну складову, гуртуючи людей довкола Божого Слова в соціальних мережах.

Коли основні невідкладні справи вчинені і прямі ефіри пролунали за розкладом, оголошення про наступні події розміщені і подяки висловлені, настає час для забезпечення технічної сторони радіомовлення. Підготовка записів, редагування і нарізка аудіофайлів, графіка для нових альбомів, відлагодження роботи сайту трансляції, заливка файлів на віддалені сервери, налаштування нових списків відтворення і т.д. і т.п.

Дяка Господу, що при нашій невеличкій вірній групі співслужителів,— ми справляємося зі всім! Його благодаті вистарчає і ви можете увімкнути Канал Благодаті в любий час доби і прийняти щось добре від Господа.

Нам би хотілося розширити спектр передач прямого ефіру. Ми плануємо додати щоденні новини, додати вечірню програму "основи християнської віри", створити щоденну передачу для "геть невіруючих", секцію благочинності і ще багато чого, на що просто не вистарчає часу і рук. Тому, ми звертаємося до вас із пропозицією допомогти нам у служінні і тим самим прийняти у ньому посильну участь,— чим Бог послав.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter