Яким чином вічне життя, коли ми вмираємо?

Опубліковано в Молочний шлях

Це питання походить із Божого Слова. — Так? — Це ж очевидно. Ісус Христос прийшов щоби дати нам вічне життя. Спаситель приніс нам вічне життя. А що воно таке? Що це, вічне життя? Ми ж умираємо, ми бачимо, що є цвинтари і вони повні людей, що жили. Що, "життя після смерті"?

Це сама поширена думка. Коли люди говорять про вічне життя, вони мають на увазі життя після цього життя, життя після наших днів на Землі, і ми матимемо ще якесь життя. І цього повно в усіх релігіях у світі. І це цікаво. Релігії у світі придумав диявол. Чому так? Чому диявол? Адже кажуть, що це все шляхи до одного Бога! Ну, насправді, Бог завжди говорив і завжди відкривав людині, який є шлях до нього, починаючи від Авеля. Він навчав і показував, як це, жити з Богом, як це повернутися до Бога. Він пообіцяв нам Визволителя і Спасителя від самого початку. Ще Адаму і Єві сказав, через яких сталася у нас проблема, ввійшов гріх в нас і ми померли. І це дуже цікава річ. Померли? Адже ми живемо. Ми померли для життя вічного. Цікаво!.. Звідтам починається все. Все почалося звідтам! Наше відділення від Бога. Бог називає це смертю. Це — смерть. Це дуже цікаво. І Він не ховається від нас. Він Авелю відкрив, яка має бути жертва. Він навчав Адама про це і Адам навчав своїх дітей. І Авель знав, що має бути агнець, ягня. Агнець, то таке давнє слово. Агнець — це ягня по українськи. Будемо говорити українською мовою. Ягня.

І Каїн знав, що ягня. А от Авель послухався, а Каїн не послухався. Каїн приніс якусь інакшу жертву, яку він вважав теж доброю. Бог сказав — ні! Це не підходить. Він прийняв жертву від Авеля, а від Каїна не прийняв. І Каїн у розгнівався і, врешті решт, убив свого брата. І — це від диявола, ні? Ми знаємо це. Всі вбивства походять від диявола. Душогубства — загубити душу! Знищити душу — це думка з серця диявола. Спаситель прийшов і сказав це відверто, просто в лице — він душогуб споконвіку! В Івана написано. Від самого початку він той, хто губить душі. Бог творить душі, дає їм життя, а сатана приходить і намагається в них життя відібрати. І вбити душу. він убив Адама з Євою, сказавши їм слова неправди, і вони — померли.

Хоча, виглядає, що не повністю померли. Вони померли для життя з Богом. І Бог мусів поставити перегороду між ними і Ним. Вони не могли більше відкрито спілкуватися лицем до лиця. Через те, що брехня ввійшла в їхнє серце, неправда. Бог не може спілкуватися з неправдою. Він — повністю правда. Це, як свтло і темрява. Світло і темрява співіснувати не можуть.

І ось, ми бачимо — Каїн приносить жертву! Він намагається щось Богові дати! Якось налагодити зв’язок з Богом. Не так, як Бог сказав. І Бог не погоджується на це. І в результаті маємо убивство. Це привело, ця релігія Каїна, його "шлях до Бога", привів до вбивства. І ми потім бачим це в багатьох інших релігіях в світі. Сатана говорить, що до Бога можна прийти багатьма різними шляхами. Бог каже — ні, є тільки один шлях. Один єдиний — через Спасителя. Він каже,— та ні, є багато інших шляхів! Не може бути, щоб тільки один! Ну, річ вся в тім, що це Бог визначає, як буде. Це Бог — Творець. Сатана створити не може нічого. І дорогу до Бога створити не може. Та він намагається обдурити людей і множить релігії, множить їх, додає і множить. І їх сьогодні — ви здивуєтесь, якщо дізнаєтесь, скільки є релігійних різних течій і напрямків у світі! Релігійних культів. В одній Індії їх є понад триста мільйонів.

Триста мільйонів релігій. Уявіть собі, в одній тільки країні! Ви думали дві, три, десять? Ні, набагато більше, ніж християнство, мусульманство і буддизм. Набагато більше. Сатана намагається обдурити людей, кожну людину сьогодні, як обдурив Адама з Євою, кажучи, що є інший шлях жити. І цей шлях веде... до вбивства. Він веде до смерті. Сатана нас убиває тим. А Бог каже — є один шлях тільки до Мене, через Агнця. Ягня. Як Авель.Через ягня. І що це за ягня? При чому тут взагалі вівчарство??! Мммм — це вже початок розмови. Бог пояснює чому. Він не ховає від людей далеко Свої відповіді. Аби ти лиш тільки хтів дізнатися, чому ягня...



********************************
Записано з прямого ефіру Радіо Каналу Благодаті у 2016р. © РКБ † Дух Господній — до кожної оселі!
verba volant scripta manent
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter